BEMER terápia tapasztalatok - Csonttörés esetén

BEMER terápia

BEMER készülék bérlése minden napra!

BEMER terápia tapasztalatok - Csonttörés esetén

„A nagyobbik fiam odáig van a fociért; bárhol, bármikor képes leállni focizni.
Ezért is volt hatalmas trauma a számára augusztus végén egy csúnya csonttörés.
A Madarász utcai gyerekkórház volt az ügyeletes aznap, oda irányítottak bennünket a Misszióban készült első röntgen alapján.
A sebész főorvos szigorú 2 hét fekvőgipszet rendelt el e fiamnak, plusz heti kontrollt.
Egy mozgékony 12 éves gyerek fekvőgipszben-talán nem szükséges ecsetelnem, mit is jelent egy csonttörés.
A fodrászom egy alkalommal elmesélte, hogy csonttörése után a traumatológián BEMER terápiát javasoltak neki, mert ez az egyetlen, gipszen is áthatoló gyógymód, amelyik felgyorsítja a csontépítő sejtek működését, jelentősen lerövidítve a csonttörés gyógyulási idejét..

Itt az idő a gyereken kipróbálni, mit tud a BEMER Classic csonttörés esetén!

Napi háromszor kezelte magát a fiam, éjszaka pedig az alvóprogramot is bevetettük, mert nagyon nehezen tudott csak elaludni a mozgásszegény nappalok után. Őszinte leszek, néha nagyon unta az ismétlődő kezeléseket.

Egy hét elteltével kontroll, újabb röntgenfelvétel. Főorvos úr meglepetten hasonlítgatta a régi és az újabb felvételt: nem cserélték el a képeket?
Örömmel hallottuk a nagy bejelentést: le lehet szedni a fekvőgipszet és jöhet a járógipsz! Gyönyörűen gyógyul a csonttörés, megindult a csonthártya képződése. A fiammal madarat lehetett volna fogatni örömében!

Szóval működik a BEMER csonttörés esetén is. A fiam nyert egy hetet,a teljes kiszolgáltatottság és ágyhoz kötöttség helyett a mozgás szabadságát kapta vissza.
Novembertől finoman, de újra sportol.”

Forrai Dóra - Veresegyház

------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Csonttörésem után a BEMER terápia segítségével csontjaim a szokásos gyógyulási idő fele alatt összeforrtak. Családom körében azóta is rendszeresen használjuk az immunrendszer erősítésére. Energiaital helyett mi BEMER-t "fogyasztunk"! Mindenkinek csak ajánlani tudom, akár csonttörés, akár immunerősítés a cél!"


Fekete Krisztina
A Black Angels Szalon fodrásza
Veresegyház