Diabéteszes láb, Amputáció helyett BEMER terápia!

BEMER terápia

BEMER készülék bérlése minden napra!

Diabéteszes láb, Amputáció helyett BEMER terápia!

"Zelenka Vilmos vagyok, 14 éve inzulinnal kezelt cukorbeteg.

Sorstársaim pontosan tudják, milyen szövődményekkel kell hogy együtt éljen egy cukorbeteg. A rossz vérkeringés miatt kialakult a diabéteszes láb, a talpam és a bokám szinte folyamatosan dagadt és fájdalmas volt, majd sajnos 2010-ben bekövetkezett a lábujj-amputáció. Épphogy kezdtem kiheverni a műtétet, amikor rádöbbentem, hogy másik két lábujjamban sem érzek már semmit…
Rettentően elkeseredtem. Nincs segítség diabéteszes láb esetén?
Novemberben egy újságban olvastam a BEMER terápiáról, ami látványosan javítja a zavart vérkeringést a diabéteszes lábban is. Gondoltam,kipróbálom.
Akkoriban hetente kétszer jártam kezelésre. Már a 4. alkalom után elmúlt az állandó tűszúrásszerű fájdalom, újra meleg járja át diabéteszes lábamat, könnyebbé vált a járás és a bokaduzzanat is jelentősen csökkent.
 A pedikűrösöm szerint döbbenetes a különbség a talprészen, mert újra él a bőr és zsírral telítődött. Azóta ő is ellátogatott a MEDIFORTE-ba, hogy megismerhesse azt a gépet, ami ennyit segített a diabéteszes láb tüneteinek enyhítésében.
Meglepő volt, hogy az erős fülzúgásom is csökkent és a kedélyállapotom is sokkal jobb lett.

A folyamatos használat szükségessége miatt mára már egy készülékbe is beruháztam.
Bátran ajánlom minden vérkeringési zavarral, diabéteszes lábbal küszködő betegnek, hogy használják ki ezt a lehetőséget!

Amputáció helyett BEMER!"

Zelenka Vilmos - Veresegyház