BEMER terápia tapasztalatok - Immunerősítés esetén

BEMER terápia

BEMER készülék bérlése minden napra!

BEMER terápia tapasztalatok - Immunerősítés esetén

„Egy munkatársam ajánlotta, aki még nálam is szkeptikusabb gondolkodású, viszont ő már kipróbálta immunerősítésre a BEMER-t és használt neki.

Személyes tapasztalataim a kezelésekről:

Pár ével ezelőtt kipróbáltam a szerkezetet derékfájás és megfázás ellen immunerősítésre. A kezelés heti 2 alkalom volt kb. 12 héten keresztül. A kezelést február magasságában hagytam abba. Hatása pár alkalom után már mutatkozott: mindkét panaszom mérséklődött.
Az igazi immunerősítő hatását a kezelésnek nyáron kezdtem érezni, ami kicsit meglepett, ugyanis mint említettem februárban abbahagytam a kezeléseket. Azt vettem észre, hogy a tüsszögő, szemviszkető allergiás sorstársak javában küzdöttek eme „népszerű” népbetegséggel, míg én az előző évekkel szemben tünetmentes voltam.
Az idén sajnos kezdtek előjönni a tünetek, ezért úgy döntöttem, immunerősítésre megint használom a BEMER-t, ezért béreltem egy készüléket. Nekem megérte a dolog, ha csak azt nézem is, hogy volt két szezon, ami gyógyszer, vagy injekció nélkül telt el.
Most 2 hetes intenzív immunerősítő terápia volt, amikortól ismét tünetmentes lettem.
Lehetne még dicsérni ezt a gyógymódot, de inkább megtapasztalni kell az immunerősítő hatását. Remélem, senkinek nem lesz rá szüksége, ha mégis akkor, biztos lehet benne, hogy elősegíti az immunerősítésben. Bízom benne, hogy előbb utóbb mindenki számára elérhető lesz ez a jó hatású terápia.”

2011.
Bidnay Márk