BEMER terápia tapasztalatok - Stroke esetén

BEMER terápia

BEMER készülék bérlése minden napra!

BEMER terápia tapasztalatok - Stroke esetén

"Szeretném kifejezni köszönetemet a Mediforte csapatának, hogy egy kiállításon 2010 tavaszán megismertették velem a BEMER készüléket.

Mivel 65 éves vagyok és infarktusok, stroke, meg 50 év dohányzás áll mögöttem, már az első kezelés után újságoltam a fiamnak, hogy mennyire fantasztikus hatással van rám ez a készülék. Feleségemmel azonnal ki is béreltünk egy készüléket és elkezdtük a mindennapos használatát, főleg a stroke miatt.
A javulást méterekben mértem, pl. a kert végéből a 100m-es távot nem tudtam egyszerre megtenni a házunkig, vagy eljutni a legközelebbi boltba sem volt egyszerű eset, pedig ott csak sík tereppel küzdöttem.
A stroke utáni rendszeres napi használat elképesztően gyors változást hozott. A harmadik hétre állt be a jelenlegi állapotom, vagyis a mindennapi teendőket (fűnyírás, bevásárlás, ház körüli teendők) minden nehézség nélkül vagyok képes elvégezni. És persze szeretném, ha nem lenne több stroke, ezért BEMER-t használunk naponta.

Mivel feleségem asztmájában is, és az én stroke-os állapotomban is jelentős javulás állt be,  úgy döntöttünk, vásárlunk egy készüléket, hogy ne kelljen lemondanunk a teljesebb életről."

Missurai Géza és felesége - Budapest III. kerület