BEMER mágneses terápia, Teljesítmény növelés

BEMER terápia

BEMER készülék bérlése minden napra!

BEMER mágneses terápia, Teljesítmény növelés

A BEMER terápia a betegségek jelentős részében a gyógyulási folyamatok támogatásában használható hatékonyan, de ki kell emelni áldásos hatását a prevenció egy speciális formájában, a sportban is.  

Egyrészt bemelegítésnél, a bemelegítés idő csökkentésében, ezen kívül teljesítmény növelésben és az edzések, versenyek utáni regeneráció felgyorsításában van kiemelt helye. Magyarországon évekkel ezelőtt a  Sportorvosi Szemlé-ben megjelent tanulmány szerint, a felmérésben résztvevő BEMER terápiát használó sportolók teljesítmény növelése egyértelműen kimutatható volt.

Az adatok alapján megállapítható, hogy a kezeltek teljesítmény javulása a vizsgálat ideje alatt közel 440 m-t tett ki (15%-os javulás), míg a nem kezeltek teljesítménye 166 m-t javult (5,4%-os javulás)

A kezeléseket BEMER 3000 készülékkel végezték.

Férjem így  számolt be a terápia hatásáról :

„ Hosszútávfutásnál kimagaslóan jó tapasztalatom volt a BEMER terápia használatával. Szerettem volna nemcsak tanulmányokból megismerni a teljesítmény növelés hatását, hanem az igazán embert próbáló távoknál, mint pl a maratoni távnál ( 42 km ), illetve az arra való felkészülésnél is. Különböző edzéstávoknál ( 25-35 km ) terepen edzettem és terepfutásnál elsősorban az emelkedőkön való felfelé futásnál mutatkozott a teljesítmény növelés hatás.

A tapasztalataimat BEMER éjszakai alvóprogram használatával és anélkül is gyűjtöttem. Amikor éjszakai alvóprogrammal és sportolás előtti bemelegítő programmal használtam a terápiát, akkor a kb 15 km- es futás után következő Mogyoród melletti dombokra való felfutás alkalmával a legfantasztikusabb tapasztalatom az volt, hogy azonos és viszonylag magas pulzusszám mellett a légszomj és a ziháló légzés helyett végig elég levegőm volt. Gondolom, ez a BEMER terápia használata miatti teljesítmény növelés okozta.

Mivel az alvóprogramot is használtam és így mélyebben tudtam aludni, kipihentebb lettem. 

Ezen kívül a bemelegítő program használatával a vér oxigén szintje jelentősen javult, azaz nagyobb terhelésnél az oxigénben dúsult vér segítette a teljesítmény növelést is. BEMER-rel kapcsolatos észrevételemet elmondtam több barátomnak, akik szintén használják edzéseknél fizikai teljesítmény növelésére is, illetve edzések utáni regenerációra.

A teljesítmény növeléssel kapcsolatos tapasztalat nemcsak az edzések során mutatkozott, hanem a  2013 – as budapesti SPAR Maraton futóverseny eredményén is meglátszott, ugyanis csak a tényszámokat figyelve, 46 évesen, most már 1 évvel idősebb lettem az előző versenyhez képest és mégis jelentős időt - 25 percet - tudtam javítani az azt megelőző évben elért eredményemhez képest. „