Fényterápia

BEMER terápia

BEMER készülék bérlése minden napra!

Fényterápia

Fény nélkül nincs élet: a fény az alapvetően szükséges energiát szolgáltatja az emberi test sejtjei számára, meghatározó szerepe van hangulatunkra, életünkre.

 A fényterápia gyógyászati felhasználása régóta ismert. Mi lehetett volna jobb fényterápia, mint a napfény, amely az ókorban is az emberek rendelkezésre állt.  A kezelendő bőrfelületet természetes napfény hatásának tették ki, ez a helioterápia.

A modern fényterápia alapjait kb. 100 évvel ezelőtt Niels Rybert dán orvos alakította ki.

1981-ben Dr. Fenyő Márta egy magyar kutatócsoport segítségével szintén keresett egy olyan fényterápiát, amely biostimulációt tud létrehozni. Kialakítottak egy olyan fényforrást, amely eredetileg a lézerterápiára épült, a látható fény és az infravörös sugárzás kombinációjából állt. A fényforrás fénye nagyban hasonlít a napfényhez. A kutatócsoport kereste a lézerfénynek azt a speciális tulajdonságát, amely biostimulációt hoz létre a szervezetben, vagyis sejtaktivitást eredményez, ösztönzi az anyagcserét és a regenerálódási folyamatot. A lézerfény tulajdonságai közül a polarizációt találták a fény olyan részének, amely a fenti kritériumoknak megfelelt.A BEMER fényterápia ( B.Light ) bőrbetegségek, sebgyógyulási zavarok és kozmetikai problémák kiegészítő kezelésére szolgáló eszköz.Az 52 világító dióda (LED) nem koherens és fotobiológiai hatású vörös fényt bocsátanak ki. Hatására további energiában gazdag összeköttetések alakulnak ki a bőr- és kötőszövetek sejtjeiben. Kombinált terápiaként alkalmazva a BEMER elektromágneses impulzus és a  fényterápia hatásai egymást erősítve hatnak a következőkre:

  • Mikrocirkuláció javítása
  • Fehérjeszintézis serkentése
  • Vegetatív idegrendszer támogatása


A BEMER fényterápia ( B.Light ) eszköz közvetlenül a bőrfelülettel érintkezhet.

Összefoglalva, a BEMER fényterápia ( B.Light ) használata a következő előnyökkel jár:

  • Több oxigén áll a bőr rendelkezésére-a bőrsejtek több ATP-t (a sejt saját energiája) tudnak előállítani
  • A bőr vérellátása a jobb vérelosztás miatt jelentősen javul – a bőrszövetek egyértelműen jobb ellátása és salaktalanítása
  • A bőr rugalmassága javul-a fiatalosabb és feszesebb lesz bőrünk a fényterápia használatával
  • A bőr durvasága csökken- az eredmény szebb, simább bőr.
 

 

 

 


Tel: 06 20 460 4106


Facebook

 

Terápiás eszközök