Bemer Classic set - Mágneses terápia, Terápiás eszközök bérlése

BEMER terápia

BEMER készülék bérlése minden napra!

Bemer Classic set - Mágneses terápia, Terápiás eszközök bérléseA Dr. Klopp által vezetett Berlini Mikrocirkulációs Intézetben a második generációs Bemer készülékek bevezetése után is tovább folytatódott a mikrovérkeringéssel és a terápia hatásával kapcsolatos adatgyűjtések és kutatások. A harmadik generációs új rendszer nemcsak a régi rendszernek a továbbfejlesztése és az új Classic készülék bevezetését jelentette, hanem forradalmian új felfedezések történtek a kis- és nagyobb átmérőjű mikroerek ( arteriolák ) érfalaiban lejátszódó ritmikus folyamatok illetve e rezgések felsőbbszintű szabályozási mechanizmusaira vonatkozóan. Ezt a tudást alkalmazva történt a harmadik generációs készülékek és ezek között a Classic bevezetése is.

A Bemer harmadik generációs eszközök bevezetésében kiemelt szerep jutott az alap szett- ként ajánlott Classic készüléknek. A Classic elnevezés jól mutatja a készülék funkcióját. Olyan személyeknek ajánlott a készülék bérlése és megvásárlása, akik otthonukban a legmodernebb készülékcsalád előnyeit szeretnék élvezni kedvező áron. Mik is a Classic előnyei az előző generációs készülékekhez viszonyítva ? Mit is érez a Bemer-t használó személy a második generációs készülékhez viszonyítva?

A legfontosabb előnyök között ki kell emelni:

  • 12 vagy még több órás hatásidőt
  • alvóprogramot
  • Red Dot Design díjat kapott ergonomikus készülék kialakítást.
Hatásidő:

A fejlesztések iránya a Classic készüléknél is az új elektromágneses jelszerkezet miatt 12 vagy még több órás hatásidőt regisztráltak. Ez a tulajdonság a Classic készüléknél ott jelenik meg előnyként, amikor a korábbi generációs eszközöknél 1 illetve 4 óránként meg kellett ismételni a kezelést Classic esetében azonban reggel és este elég használni a nappali programokat, éjszaka pedig az ún. alvóprogramot.

Alvóprogram:

A legfrissebb kutatási eredmények azt mutatják, hogy az éjszakai órákban a vérkeringés súlypontja áthelyeződik és az immunológiai folyamatok is sokkal, nagyobb jelentőséggel bírnak az éjszakai alvási időszakban. A nappali kezelések kiegészítéseként az alváshoz egy speciális kezelési módszer került kifejlesztésre, amelyet már a Bemer Classic készüléknél is alkalmazni lehet. Előnyök között szerepel, több mélyalvási periódus, szervezet savkiválasztásának a javítása. A Bemer Classic alvórpogram alkalmazásával csökken a fertőzésekre való hajlam, illetve a regeneratív és helyreállító folyamatok stimulálására is jótékony hatással van.  

Ergonómikus készülék kialakítás:

A Bemer Classic készülék kialakítása jelentűs előnyöket hordoz a használók részére. A Bemer Classic könnyen kezelhető, egyértelmű jelölésű nyomógombjai vannak. Az applikátorok vagy kezelőegységek csatlakozása egy speciális, mágneses gyorcsatlakozót alakítottak ki. Ez a kialakítás Bemer Classic esetében megakadályozza, hogy a készülék vezérlő egységét lerántsuk az asztalról vagy az éjjeli szekrényről.   
A Bemer Classic minősített orvostechnikai eszköz: CE0483. Bemer készülékbérléseknél, a Bemer Classic készüléket ajánljuk a bérlőinknek, mert a készülék hatása azonos a „ nagytestvérének „ a Bemer Pro hatásával.


BEMER Classic set tartalma:

  • B.BOX Classic (vezérlőkészülék)
  • B.SCAN (funkció ellenőrző)
  • B.BODY Classic(teljes test kezelőegység)
  • B.GRIP (tartómodul)
  • B.SPOT (pontszerű kezelőegység)
  • Hálózati adapter
 

 

 

 


Tel: 06 20 460 4106


Facebook

 

Terápiás eszközök