Bemer 3000 - BEMER készülékek bérlése minden napra!

BEMER terápia

BEMER készülék bérlése minden napra!

Bemer 3000 - BEMER készülékek bérlése minden napra!

 A BEMER 2014 decemberében ünnepli 16. születésnapját. Kilépett a kisgyermekkorból és az elmúlt években jelentős fejlődésen ment át. A 16 évből 12 évben a zöld készülékcsaláddal találkozhattunk a piacon, amivel kiváló tapasztalatot szereztek mind a betegek, mind pedig a szakemberek: orvosok, terapeuták.

A BEMER 3000 ( zöld) készülékcsalád 2 csoportját különböztetjük meg.

Első generációs készülékeket már nem nagyon használnak a piacon, minimális, 1 órás hatásideje miatt.
Mint első mérföldkövet érdemes említenünk a zöld kategóriában, vagy az első BEMER 3000 készülékként is emlegetik.

Második generációs készülékcsalád:

Ezzel a készülékkel még mi is szerezhettünk kiváló tapasztalatokat 2009-ben. Az első generációs készülékcsaládhoz képest jelentős újdonság, hogy az un. „Signal Plus” jelet alkalmazta a gyártó, így a készülék teljes neve BEMER 3000 Signal Plus.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Signal Plus jel értágító hatása mellett egy olyan hatás is alkalmazható, amely segíti a mikroerek rugalmas érfalmozgását. Ezt a fizikai hatást úgy lehet bemutatni látványosan, mint amikor a kertben lévő vízlocsoló gumicsőre rálépünk és a csőben lévő víz kispriccol. A speciális elektromágneses jelösszetétel hatására a mikroerekben lévő vér - az erek összehúzódása és kitágulása okozta átmérőváltozás miatt – egyfajta szivattyúhatást fejt ki és ez által segíti a vér áramlását.

A készülékcsaládnál mind a matracon, mind pedig a helyi kezelőegységekkel végzett kezelések ( párna, fényterápia ) lehetővé teszik az általános és helyi intenzív kezelések alkalmazását. A második generációs készülék alkalmazható: fémbeültetés, pacemaker, epilepszia, terhesség és tumor esetében is. Hatóideje: 3-4 óra.
Fontos megemlíteni, hogy a terápiát alkalmazó szakrendelők jelentős része ezzel készüléktípussal rendelkezik.

El kell azonban mondani, hogy a BEMER készülékcsalád egy jelentős ugrást tett a hatás tekintetében a 2010-ben bevezetett harmadik generációs Classic és Professional készülékcsaláddal.

 

 

 

 


Tel: 06 20 460 4106


Facebook

 

Terápiás eszközök