Válassza az eredetit - BEMER mágneses terápia, Készülékek bérlése

BEMER terápia

BEMER készülék bérlése minden napra!

Válassza az eredetit - BEMER mágneses terápia, Készülékek bérlése

A BEMER terápiás rendszer 15 éves fennállása során átütő sikereket ért el a prevenció és különböző betegségek kezelése területén. Ennek hatására a piacon sajnos sokfajta,  hasonló működésűnek és hatásúnak mondott készülék jelent meg.

Fontos megjegyezni azonban, hogy a BEMER készülékekkel végzett orvosi tanulmányok, kutatások eredményei semmilyen más gyártótól származó készülékre és általánosan a mágnesterápiára sem érvényesek!

Ezért nagy értékű vásárlás előtt, mindig tájékozódjanak körültekintően.Árubemutatón előforduló esetleges megtévesztések elkerülésére 2 egyszerű lépést javasolunk:


  • Szaktanácsadóként szívesen segítünk egy összehasonlító elemzés elkészítésében és annak megbeszélésében.
  • Vásárlás előtt ragaszkodjon egy próba-periódushoz, vagyis béreljen készüléket. A bérleti idő alatt személyes tapasztalatot szerez annak hatásosságáról. Amennyiben ezt a forgalmazó nem teszi lehetővé, úgy Öné a döntés: ugrik-e az ismeretlenbe, vagy olyan céghez fordul, ahol a beruházás előtti tapasztalatszerzést magától értetődőnek veszik.


Az alábbiakban a BEMER Medicintechnika Kft. hivatalos felhívását tesszük közzé:

„Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét arra, hogy az utóbbi időben számos készülékgyártó cég, akik alacsonyabb árkategóriás, kisebb tudású készülékeket forgalmaznak, a BEMER cég tudományos anyagait, terápiás eredményeit jogtalanul használják fel és ezzel számos fogyasztót megtévesztenek.

A készülékeket és az alkalmazott technológiákat 5 nemzetközi szabadalom védi:

1. BEMER jelforma (széles spektrumú hatás)

2. Signal Plus impulzus (hatás a rugalmas érfalmozgásra)

3. III. generációs moduláció (több mint 12 órás terápiás hatás)

4. Éjszakai jelkonfiguráció (alvóprogram)

5. A matrac applikátor sík tekercsei

 

 

 

 


Tel: 06 20 460 4106


Facebook

 

Terápiás eszközök