Rólunk - MEDIFORTE Egészségvédő Központ

BEMER terápia

BEMER készülék bérlése minden napra!

Rólunk - MEDIFORTE Egészségvédő Központ

Forrai Dóra, a MEDIFORTE Egészségvédő Központ alapítója, ügyvezetője  vagyok.

Kedves ügyfeleink közül sokan feltették már a kérdést: Hogyan lesz egy 4 gyermekes nyelvtanárból BEMER forgalmazó?Az élet és a nagycsalád vezetett ebbe az irányba. Az évek múlásával sajnos egyre többször kellett szembesülnünk addig ismeretlen problémákkal: érszűkület, cukorbetegség, stroke, izületi fájdalmak.

Édesapámat  egy baleset után a MISSZIÓ Egészségügyi Központ rehabilitációján kezelték hónapokig. Ő mesélte, hogy a főorvosnő az egyéb kezelések mellett napi szinten "bemerezi" is. Megismerve a BEMER hatásmechanizmusát,  a mikroerek működésére kifejtett jótékony hatását, elkezdtük alkalmazni családi szinten is. Néhány hét után olyan meglepően pozitív változásokat tapasztaltunk, hogy bevállaltunk egy készüléket. Aztán még egyet.

2009-ben jött a MEDIFORTE Egészségvédő Központ ötlete és létrehozása, mert egyre többen érdeklődtek bérlés-vásárlás iránt.
Ezzel egy időben hivatalos BEMER forgalmazói státuszba léptünk.

Cégünk bemutatótermét Veresegyház központjában hoztuk létre, könnyen megközelíthető helyen. Kényelmes körülmények között lehetőséget teremtettünk minden érdeklődőnek, hogy személyesen megnézhesse, kipróbálhassa azt a készüléket, amelyet bérelni szeretne.

A mozgásukban korlátozott, vagy éppen időhiányban szenvedő ügyfeleinknek pedig felajánlottuk az ingyenes házhozszállítás, betanítás lehetőségét, amelyet örömmel vesznek igénybe mind a mai napig.

A számunkra mindig olyan fontos elégedettségi visszajelzések és a BEMER iránti igény növekedése folyamatos fejlődésre ösztönzött bennünket: a rendszeres továbbképzések mellett növeltük gépparkunkat és tevékenységünket országos szintre emeltük.

Az alapítás óta eltelt idő alatt számos rendezvény résztvevői, kiállítói voltunk, mint pl a budapesti DENTAL WORLD, Csontkovács kongresszus, pest megyei család-és egészségnapok.

Cégünk alapvetően családi vállalkozás maradt, kiegészülve néhány lelkes és munkájára igényes forgalmazói partnerrel.

Köszönjük a számtalan pozitív felhasználói visszajelzést, a sok motivációt, amelyet eddig is kaptunk. A jövőben is állunk rendelkezésükre, hogy a mindennapok az egészségről, örömről, életerőről szólhassanak- Önnek is!

 

 

 

 


Tel: 06 20 460 4106


Facebook

 

Terápiás eszközök