Mi a BEMER terápia lényege?

BEMER terápia

BEMER készülék bérlése minden napra!

Mi a BEMER terápia lényege?

A BEMER terápiát fizikai érterápiaként is szokták említeni, amely a gyógyszeres kezelés mellett hatásos alternatíva lehet a vérkeringés támogatásában.

A terápia lényegének megértéséhez az első kulcsszó: a mikrokeringés.

Vérkeringés

A mikrokeringés az emberi vérkeringés legfontosabb része, amely a legkisebb vérerek, a hajszálerek szétágazó hálózatában játszódik le. Létfontosságú feladatokat lát el, hiszen a szöveteknek és sejteknek szállítja a tápanyagot és az oxigént, ugyanakkor a keletkezett salakanyag elszállításáért is felelős.
Egyértelműen kimutatható, hogy számos betegség, vagy rendellenesség egyik oka a korlátozott mikrokeringés. Amennyiben képesek vagyunk a hajszálerekben a zavart keringést hatásosan stimulálni, a szervezet öngyógyító mechanizmusa újra aktivizálódik,  javul a sejtek aktivitása, a szervek vérellátása, vagyis beindul egy pozitív folyamat.


A BEMER-technológia a jelenleg legintenzívebben kutatott és leghatékonyabb fizikális kezelő módszert képviseli a kiegészítő terápiák és a preventív orvoslás terén is. A berlini Mikrocirkulációs Intézetben sok éven keresztül tartó kutatás eredményeképpen kifejlesztettek egy olyan komplex, széles hatóspektrumú jelkonfigurációt, amellyel el tudták érni a zavart mikrokeringés hatásos serkentését.

Fontos megemlíteni a BEMER terápia vasomociós jelentőségét, vagyis a hajszálerek periódikus mozgására gyakorolt egyedülálló hatását.

 Az érfal mozgása nélkül nincs vérkeringés a hajszálerekben, hiszen ez a mozgás segíti a vér továbbjutását az érben!

 A kor előre haladtával idősebbeknél, de akár fiatal korban is stresszes időszakokban, vagy betegségek esetén jelentősen csökken az érfal automatikus mozgása, így zavart szenved a vérellátás a szervezetben. Egyedül a BEMER terápia képes arra, hogy speciális jelalakja segítségével újra beindítsa az érfal elengedhetetlenül fontos mozgását. Mindezt mellékhatásoktól mentesen!

 Számos valós idejű videó felvételen tisztán látszik, ahogy a BEMER kezelések hatására nő a vér áramlási sebessége és az elzáródott erek újra átjárhatóvá lesznek. Ezzel természetesen az egész érhálózatot aktivizálni tudjuk és az immunrendszer működése is erős támogatást kap.

Akár megelőzésről, akár pedig a gyógyulási folyamatok támogatásáról van szó, mindenképpen számba kell venni a BEMER alkalmazási lehetőségét. Mivel nem egy újkeletű terápiáról beszélünk, a 15 év alatt összegyűjtött vizsgálatok, klinikai tapasztalatok és a folytatódó kutatások is bizalmat ébresztenek a felhasználók körében.

 

 

 

 


Tel: 06 20 460 4106


Facebook

 

Terápiás eszközök