A „BEMER ágy” tényleg ágy?

BEMER terápia

BEMER készülék bérlése minden napra!

A „BEMER ágy” tényleg ágy?

Mosolyogva olvasom az interneten a „BEMER ággyal” kapcsolatos cikkeket, fórumos hozzászólásokat. Képzeletben ilyenkor mindig egy tömör, súlyos, szinte mozdíthatatlan ágy képe jelenik meg előttem; holott tudom, a valóság igencsak mást mutat.

A BEMER terápiás készülékcsalád tényleg fontos része a matrac, amely azonban egy pehelykönnyű, vékony takaróra hasonlít leginkább. Kanapéra, ágyra, vagy akár fotelba terítve használható ez a vezérlőhöz csatlakoztatható, teljes testet kezelő egység.
A mobilitás azonban alapvető jellemzője a rendszernek, hiszen az egész egy speciálisan kialakított sporttáskában is elfér, tehát bárhová magunkkal vihetjük. Így nyaralás közben sem kell lemondani a terápia alkalmazásáról, vagy a nagyszülőknek is magunkkal vihetjük, amikor a hétvégén meglátogatjuk őket.


Ha őszinte akarok lenni, egy ponton akár igazat is adhatok azoknak, akik előszeretettel emlegetik a BEMER ágy kifejezést: ez pedig a speciális alvóprogram miatt lehetséges.

A 3. generációs modern készülékek egyik egyedülálló fejlesztése az éjszakai alkalmazás lehetősége.
Nemcsak alvásproblémák kezelésére kiváló, hanem a nappali alkalmazás mellett segíti a szervezet éjszakai regenerációját, támogatja a salakanyag kiválasztást is.
A lepedő alá beágyazva egy stabil, hosszú távú helyet találhatunk a matracnak.
Nem kell aggódnunk a strapabírás miatt- a tervezők úgy alakították ki, hogy rendeltetésszerű használat mellett a matracban lévő tekercsek védett körülmények között vannak.

Vagyis a kör bezárult: tényleg ágy lett a BEMER-ből…

 

 

 

 


Tel: 06 20 460 4106


Facebook

 

Terápiás eszközök