Használt BEMER eladó

BEMER terápia

BEMER készülék bérlése minden napra!

Használt BEMER eladó

Mire figyeljünk használt készülék vásárlása esetén?

Apróhirdetésekben és különböző fórumokon  bukkanhatunk manapság hasonló ajánlatokra. Mivel nagy értékű készülékről van szó, fontosnak tartom, hogy a lehetséges csapdákat elkerülve, a lehető legelégedettebbnek érezze magát mindenki egy BEMER megvásárlása után. Egyértelmű, ha nem egy vadonatúj készülék mellett tesszük le a voksunkat, bizonyos rizikófaktorok megnőnek. Alapos utánajárással, körültekintő hozzáállással azonban minimálisra csökkenthetők a veszélyes pontok.


Összeállítottam egy listát, amelynek áttanulmányozását jó szívvel ajánlom bárkinek, aki a közeljövőben maga és családja egészségébe kíván fektetni egy BEMER mágnesterápiás rendszer beszerzésével.

1. Győződjünk meg arról, hogy az eladásra kínált készülék 1, 2, vagy 3. generációs kategóriájú-e.

Hatalmas a különbség mind a hatásosság, mind pedig a hatóidő tekintetében a három készüléktípus között. Természetesen az  árban is megmutatkozik a tudásbeli különbség; de a tapasztalatok alapján én mindenképpen a legmodernebb, 3. generációs gépet ajánlom megvételre.

2. Él-e még a 3 éves gyártói garancia?

Amennyiben lejárt a garanciális idő, minden javítást a budapesti szerviz központban végeznek, aminek ellenértékét innentől ki kell fizetni.

3. Milyen tartozékokat kínál az eladó a csomagban?

Az új BEMER Classic Set esetében a közkedvelt és nagyon jól kihasználható sál kezelőegység nem alaptartozék, viszont sokan beszerzik a vállak, a lábak, a derék, vagy a gerinc kezeléséhez. Érdemes rákérdezni, hogy a sál applikátor benne van-e az árban. Továbbá hasznos lehet a gyorsan szétszakadó papírdoboz helyett a  speciális hordozótáska (sport táska), eredeti használati útmutató, DVD, plusz védőhuzat matrachoz /sálhoz.

4. Működőképes állapotban van-e a készülék?

Egyértelműnek tűnik, hogy a vételár megfizetése előtt ellenőrizni kell a készüléket. Sokan elfelejtik azonban, hogy minden lehetséges applikátorral érdemes egy próba kezelést lefuttatni, vagyis miután csatlakoztattuk a matracot a vezérlőegységhez és mindent rendben találtunk, ugyanezt tegyük meg a sállal, a kör kezelőegységgel és a fényterápiával is. Ne sajnáljuk rá az időt!

5. Kapunk-e szakszerű terápiás segítséget az eladótól?

Kulcskérdéshez érkeztünk.

Beszerzünk egy értékes, nagy tudású készüléket, amit aztán büszkén nézegetünk a nappaliban, mert egyebet nem merünk tenni vele. Úgy vélem, a legbölcsebb megoldás egy olyan személytől, forgalmazótól, vagy kezelőhelytől vásárolni készüléket, aki szakképzett BEMER tanácsadó és a felmerülő problémákra, kórképekre a legoptimálisabb kezelési tervet tudja összeállítani.

Érdemes rákérdezni arra is, hogy hajlandó-e a folyamatos kapcsolattartásra, segítségnyújtásra. Hallgassunk a megérzéseinkre; fontos, hogy kialakul-e bizalom az eladó és a vásárló között. Ha nem, inkább keressünk tovább!

Őszinte szívvel kívánom, hogy sokáig örömét lelje BEMER készülékében!

 

 

 

 


Tel: 06 20 460 4106


Facebook

 

Terápiás eszközök