Egy SM beteg és a sikeres BEMER alkalmazás

BEMER terápia

BEMER készülék bérlése minden napra!

Egy SM beteg és a sikeres BEMER alkalmazás

Sokfélék vagyunk, ezért szervezetünk is eltérő módon reagálhat bizonyos kezelésekre.Különösen igaz ez az sclerosis multiplex betegség kapcsán. Míg néhányan meglepő javulásról számolnak be a BEMER kezelések során, addig sajnos vannak olyanok is, akik nem tapasztalnak számottevő változást az állapotukban.
  Bátorításképpen egy olyan hölgy levelét szeretném megosztani, aki  örömmel írt az immáron másfél éve folyamatosan használt BEMER pozitív eredményeiről. Orvosi leleteit is csatolta, hogy láthassam, nem légből kapott sztorizgatás az övé, hanem valós életélmény. Szeretettel ajánlom olvasásra:


„A betegségem első jelei  16 éves koromban jelentkeztek.
 A jobb szememre homályosan láttam. Elmentem a szemészetre, de ott nem találtak semmilyen szemészeti problémát, így küldtek a neurológiára. Ott kértek egy koponya CT vizsgálatot, mely kimutatta mindkét agyféltekében demysztációs gócot, ami sclerosis multiplex-re utal. Ekkor még nem is foglalkoztam vele, hiszen nem volt semmi más tünetem.
Aztán 26 éves koromban rohamosan kezdett az állapotom romlani.

Kezdődött ez a bal térdemmel, hogy nem tudtam a biciklire felülni. Az egyensúlyomat szinte teljesen elveszítettem, nagy lett a fájdalom mindkét lábamban. Az izmok nem akartak engedelmeskedni, fáradékony lettem, nem bírtam az egész napos fentlétet.  Zsibbadt mindkét lábam, mindkét karom, sőt még az ujjaim is.  Nagyon megijedtem, hogy 26 évesen kerekes székbe kerülök. Engem, aki egy állandó mozgásban lévő ember vagyok, ez teljesen padlóra küldött. Bosszantott a kialakult helyzet, a házas életem is majdnem ráment, ugyanis nem tudtam kedves lenni tovább a párommal. Egy nap az interneten rátaláltam egy orvosra, aki a BEMER terápiát mutatta be sclerosis multiplex  betegeken. Magamra ismertem, illetve a tüneteimre, hogy nálam is ugyanezek jelentkeztek. Az orvos bemutatott egy 6 hetes kezelést, amelynek a végén tényleg sokat javult a betegek állapota. Felvettem a kapcsolatot ezzel az orvossal.  Bevallom, kétségeim voltak a kezelést illetően, így csak egy hét múlva döntöttük el, hogy egy próbát megér, hisz nincs más segítség .
 Így bérelni kezdtük a BEMER-t. Eleinte nem éreztem semmi változást, de szép lassan, a 6. hét elteltével  jobb lett a közérzetem, a fáradékonyságom alább hagyott és még a fejfájásom is elmúlt. A végtag zsibbadásom is javult. Így úgy gondoltuk, hogy béreljük tovább, várjuk a hatását, mert tapasztaltam, hogy a javulás elindult. Az igazi eredmény 3 hónap folyamatos használat után volt érezhető.
 Ma már másfél éve használom a BEMER-t, hiszen beszereztünk egy saját készüléket.
 29 éves vagyok, dolgozom 2 munkahelyen. A fáradékonyság mára a múlté. A végtagzsibbadást  még érzem a bal karomban, de azt is már alig-alig. Erősebbek a lábaim, biciklizek. Ezt csakis a BEMER-nek köszönhetem, ugyanis a betegségemre nem szedek semmit. Járok sclerosis multiplex gondozóba, de mivel még csak egy SHUB-om volt, így nem írnak fel semmi gyógyszert. A gócok keletkezése megállt mindkét agyféltekében, ezt orvosi leletek bizonyítják. A BEMER-t nyugodt szívvel ajánlom minden  sclerosis multiplex betegnek, aki szeretne javítani állapotán.”

A következő blog bejegyzésemben meg szeretném osztani a hölgy kórházi leleteit is.

 

 

 

 


Tel: 06 20 460 4106


Facebook

 

Terápiás eszközök