Sclerosis Multiplex kezelése BEMER terápiával

BEMER terápia

BEMER készülék bérlése minden napra!

Sclerosis Multiplex kezelése BEMER terápiával

Az SM betegség pontos oka nem ismert, a jelenlegi orvosi álláspont szerint sajnos visszafordíthatatlan lefolyású és ismert gyógymódja sem létezik.

Bármilyen kezelés ezért az életfunkciók javítására korlátozódik. Mint sokszor elmondtuk már, nem várhatunk csodát ettől a készüléktől, azonban egy SM beteg életében hatalmas jelentőségű lehet, ha az állandó fáradtságérzés mérséklődik, javul az izomerő, csökken az izomfeszesség, vagyis a beteg életminősége pozitív irányba indul el.


Eddigi tapasztalataink és a visszajelzések alapján is azt javasoljuk, amennyiben szívesen használná a BEMER készüléket, minimum 2 hónap bérlést szükséges vállalni ahhoz, hogy a javulási folyamatokról egyértelmű tapasztalatot szerezhessen a beteg. A rendszeres, mindennapos kezelés a későbbiekben is elengedhetetlen, ezért a legtöbben saját készülék beszerzése mellett döntenek.
 A tesztperiódus letelte után rugalmas megoldásokkal segítjük betegeinket abban, hogy anyagilag legkevésbé megterhelő módon jussanak hozzá ehhez az otthon, kényelmes körülmények között végezhető terápiához. (bérleti díj részbeni beszámítása, részletfizetési lehetőség új készülék esetén, használt készülék vásárlása stb.)
 
Számíthat ránk, tapasztalatunkra, segítőkészségünkre!  Támogatásunk nem korlátozódik csupán a bérlési időszakra, hiszen hosszú évek elteltével is felkeresnek  régi ügyfeleink, betegeink, amikor tanácsra, újabb kezelési tervekre van szükség.

Várjuk hívását, hogy segíthessünk!

 

 

 

 


Tel: 06 20 460 4106


Facebook

 

Terápiás eszközök